MENU

Porcelanosa

Surface Solutions levert diverse uitvoeringen van Porcelanosa.
Waaronder:

STON-KER®, beter bekend als de keramische steen van Porcelanosa, is een buitengewoon bestendig materiaal dat zelfs onder extreme omstandigheden onveranderd blijft op het oppervlak.

De groep Porcelanosa heeft met STON-KER® het keramische productiesysteem ontwikkeld om een product te verkrijgen met een gekleurde basis en buitengewoon resistent dat ver uitsteekt boven de prestaties van de porseleinen keramiek. Een nieuw materiaal dat verkregen werd als antwoord op de hoogste architectonische eisen vereisten.

XLIGHT is met zijn minimale dikte, een nieuw porseleinen keramische tegel voorzien van unieke eigenschappen.

XLIGHT is de natuurlijke ontwikkeling van de keramiek geworden. Het beschikt over geweldige fysieke en mechanische kenmerken die het uniek maken: groter formaat (gedeeltes van 300x100 cm), minimale dikte (3,5 mm), lichter (8 kg/m²), minder opname dan een traditionele bekleding (Porseleinen keramiek. Grupo BIa).

Met een groot scala aan mogelijkheden gaat het om een geschikt materiaal voor zowel nieuwbouw als verbouwingen waarbij de investering van het project aanzienlijk minder wordt omdat het tegelwerk er bovenop gezet kan worden zodat de oude keramiek niet verwijderd en behandeld hoeft te worden.

Door de grote veelzijdigheid kunnen geheel geïntegreerde accommodaties geprojecteerd worden. “Onzichtbare” deuren of kasten, badkamers of keukens die betegeld en gemeubileerd zijn met een uniek hygiënisch, onveranderlijk en zeer degelijk materiaal.

Extra fijne keramiek die alleen maar voordelen heeft en nieuwe mogelijkheden biedt op gebied van de architectuur en de decoratie.

Voordelen van Porcelanosa

  • Groot formaat leverbaar
  • Binnen en buiten te gebruiken
  • Geschikt in extreme weersomstandigheden
  • Zeer dunne tegels
  • Groot assortiment

Meer materialen

CorianĀ®

Aluminium composiet

E-Brick